SisältöSankari-valmennukset

Murumedian SisältöSankari-valmennuksissa aiheena voi olla vaikkapa verkkokaupan hakukoneoptimointi

Verkkokaupan hakukoneoptimointi on nyt aihe, joka kiinnostaa monia yrittäjiä. Eikä ihme – hakukoneoptimoinnilla pienenkin yrityksen kotisivut tai vaikkapa verkkokauppa saadaan näkymään paremmin Googlen orgaanisissa hakutuloksissa. Se taas tuo suoraan asiakkaita yrityksellesi. Ja vieläpä ihan ilmaiseksi ja mitään tyrkyttämättä!

Hakukoneoptimointi mielletään rakettitieteenä, jota on mahdotonta oppia. Murumedian SisältöSankari-valmennuksissa neuvotaan konkreettisesti vaihe vaiheelta, miten kotisivujen tai vaikkapa verkkokaupan hakukoneoptimointi tehdään. Huomaat, että selkeiden ohjeiden avulla se on itseasiassa ihan helppoa!

Murumedian SisältöSankari-valmennuksissa käymme läpi juuri sinun yrityksesi haasteita sisältömarkkinointiin ja sisällöntuotantoon liittyen. Olivatpa haasteesi sitten hakukoneoptimoinnissa, somestrategian luomisessa, somesisältöjen ideoinnissa tai verkkosivu- ja blogitekstien kirjoittamisessa, käymme ne läpi juuri sinun yrityksesi kannalta.

Murumedian yrittäjä Mari-Anna Rossi kirjoituspöydän ääressä tekemässä verkkokaupan hakukoneoptimointia.

Tarvitsetko suoria mielipiteitä ja selkeitä parannusehdotuksia esimerkiksi kotisivuillesi?

Moni yrittäjä on kertonut valmennuksen olleen hyvä etenkin sen vuoksi, että omalle markkinointiviestinnän tekemiselleen ikään kuin sokeutuu, eikä osaa tehdä tarpeeksi asiakaslähtöistä sisältöä.

Sisältö ei puhuttele oikeaa kohderyhmää, vaan on tehty enemmänkin itselle tai kollegoille. Toisaalta ei välttämättä edes osata hahmottaa, mikä on oman palvelun tai tuotteen kohderyhmä.

Moni on saanut markkinointiviestintään valmennuksia aiemmin, mutta saatu tieto on vanhentunutta, tai opitut asiat ovat jääneet ”roikkumaan”, eli niitä ei ole osattu tai jaksettu soveltaa omaan tekemiseen.

SisältöSankari-valmennuksessa opitut asiat tulevat konkretiaan saman tien. Voimme esimerkiksi tehdä yrityksellesi yhdessä somestrategian valmiiksi.

Yleinen ongelma on myöskin ideoiden puute esimerkiksi somejulkaisuiden ja blogiartikkelien tekemiseen. Sesonkien ulkopuolella yritystoiminnan ollessa hiljaisempaa ei keksitä, miten sometili saadaan pidettyä aktiivisena. Vaikka juuri se on sitä aikaa, kun sometekemiseen pitäisi panostaa!

Murumedia Mari koiran kanssa sohvalla, verkkokaupan hakukoneoptimointi

Palaute SisältöSankari-valmennuksista on ollut huikeaa

SisältöSankari-valmennukset käynnistyivät tammikuussa 2024 neljän pilottiasiakkaan kanssa. Olemme saaneet aikaan huimia tuloksia! Tässä asiakkailtani saamia ihania kommentteja valmennuksesta!

”Kouluttaja oli asiantunteva ja selkeä. Arvostan sitä, että hän kuunteli, eikä tapaamisessa ollut kiireen tuntua.”
–Elina, Koira Kehäkuntoon Akatemia

”Jo ensimmäinen tapaaminen inspiroi ja kirkasti omia ajatuksia.”
–Emmi, Laukanharjun eläinpalvelut

”Kouluttaja oli asiantunteva, ideoiva ja ongelmiin paneutuva.”
–Virve, Creative Kaiku

”Minulle tuli tunne, että Mari on kiinnostunut ongelmistani ja haluaa aidosti löytää niihin kanssani vastauksen ja ratkaisun.”
–Niina, Design NiinaMariia

”Jo ensimmäisen tapaamisen aikana tuli uusia ideoita ja pohdintaa siitä, miten voisi sisältöä ja viestintää kehittää.”
–Virve, Creative Kaiku

”Mari selittää hyvin vieraat termit, kun asiakas ei niitä ymmärrä.”
–Niina, Design NiinaMariia

”Valmennus on vastannut odotuksiani enemmän kuin hyvin! En osannut edes odottaa, että saisin näin syvällistä apua.”
–Elina, Koira Kehäkuntoon Akatemia

”Parasta on ollut, että olen saanut asiantuntevaa apua juuri niihin asioihin, joihin tällä hetkellä yritykseni brändissä ja hakukoneoptimoinnissa olen tarvinnut.”
–Elina, Koira Kehäkuntoon Akatemia

”SEO-valmennus auttoi ensimmäistä kertaa ymmärtämään konkreettisesti miten voin toteuttaa hakukoneoptimointia onnistuneesti ja mitä yksinkertaisia toimenpiteitä minun pitää tehdä.”
–Elina, Koira Kehäkuntoon Akatemia

”Se, että sain tietoa omien nettisivujen tilanteesta SEO:n näkökulmasta oli huippua!”
–Elina, Koira Kehäkuntoon Akatemia

”Tästä sai taas itsekin vähän uutta virtaa!”
–Virve, Creative Kaiku

SisältöSankari-valmennuksissa saat tukea, sparrausta ja konkreettisia vinkkejä

Minulta on monesti kysytty, miten keksin idean SisältöSankari-valmennuksiin. Oikeastaan idea lähti omasta tarpeesta, niin kuin usein liikeideat syntyvät.

Muistan yrittäjyyteni alkutaipaleella vuonna 2012 olevani aika yksin ideoideni ja markkinointini kanssa. Lähipiiri ei ymmärtänyt asiasta tuon taivaallista, ja tuntui vähän turhauttavalta heidän kanssaan pallotella ja ideoida asioita.

Tuntui myös siltä, etten haluaisi kuormittaa omilla työjutuillani lähipiiriä, joilla on varmasti tarpeeksi pohdittavaa ja murehdittavaa omissakin työasioissa.

SisältöSankari-valmennuksessa voit rauhassa purkaa mieltäsi ja kertoa minulle haasteistasi – luottamuksellisesti. Käymme niitä sitten yhdessä läpi ja toimin tukijanasi ja sparraajanasi!

Idea lähti myös siitä, että opiskellessani digimarkkinointia hoksasin, että itselläni menee monien asioiden opetteluun vuositolkulla aikaa (olen opiskellut päätoimisesti alaa jo kohta 1,5 vuotta).
Miten ihmeessä yrittäjä, jonka oma toimiala on jotain ihan muuta, voi pysyä kärryillä kaikissa digimarkkinoinnin kiemuroissa kuten verkkokaupan hakukoneoptimoinnissa? Saati miten he ehtivät opetella itsekseen käyttämään kaikkia uusia työkaluja, joita digimarkkinointiin on tarjolla?

Ota verkkokaupan hakukoneoptimointi haltuun ja opi täydelliseksi sisällöntuottajaksi!

Yleiset koulutukset tarjoavat jostain aihepiiristä, vaikkapa hakukoneoptimoinnista, pintaraapaisun, ja vastaavat yleensä kysymykseen MIKSI. Miksi hakukoneoptimointia pitäisi tehdä ja miksi se on niin tärkeää. Vain ani harvat kouluttajat tarjoavat aiheeseen selkeän työkalupakin, joka on vieläpä räätälöity juuri sinun yrityksellesi.

SisältöSankari-valmennuksessa saat paitsi henkilökohtaista opastusta myös valmiit keinot siihen, MITEN teet esimerkiksi verkkokaupan hakukoneoptimointia.

Minun missionani on saada sinut oppimaan täydelliseksi sisällöntuottajaksi, oman yrityksesi SisältöSankariksi!

✅Aina maksuttomassa alkukartoituspalaverissa (n. 2h) käymme läpi yrityksen lähtötilanteen ja tulevan valmennuksen tavoitteet. Alkukartoitus ei sido sinua vielä mihinkään, vaan voit rauhassa päättää, haluatko SisältöSankari-valmennukseen!

Yksilöllisissä valmennuksissa (noin 1,5h/kerta) annan konkreettisia, hyvin käytännönläheisiä vinkkejä muun muassa verkkokaupan hakukoneoptimointiin ja avainsanatutkimuksen tekemiseen, jotta saisit enemmän orgaanista (maksutonta) näkyvyyttä Googlessa!

✅Valmennuksessa voimme ideoida yhdessä blogiartikkelien ja somejulkaisuiden aiheita.

✅Voimme käydä läpi verkkokauppasi tai kotisivusi sisältöjä, voin oikolukea niitä ja antaa niihin parannusehdotuksia.

✅Voimme tehdä yrityksellesi yhdessä somestrategian, jossa huomioimme kohderyhmäsi, tavoitteesi yms.

Pienellä rahalla upeita tuloksia

SisältöSankari-valmennuspaketin hinta on 470 euroa, ja siihen kuuluu 3 etätapaamista (noin 1,5h/kerta). Lisäksi saat alkukartoituksen maksutta.

Henkilökohtaisissa etätapaamisissa perehdymme vain ja ainoastaan sinun haasteisiisi sisällöntuotannossa ja digimarkkinoinnissa, eikä sinun tarvitse maksaa mistään turhasta!

Ota esimerkiksi verkkokaupan hakukoneoptimointi haltuun nyt!

Valmennukseen voit tulla aivan omana itsenäsi, sellaisena kuin olet ja niillä tiedoilla ja taidoilla kuin sinulla on! Jokaisesta voi tulla oman yrityksensä SisältöSankari!

Jos haluat olla yksi heistä, ota yhteyttä! 📞

Mari-Anna Rossi
Yrittäjä
Murumedia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top