Asiakastarina

Google-näkyvyys parantui SisältöSankari -valmennuksen avulla

Koira Kehäkuntoon Akatemian Google-näkyvyys parantui upeasti, kun yrittäjä Elina Nuutinen alkoi tehdä hakukoneoptimointia Murumedian Sisältö-Sankari-valmennuksessa saamiensa ohjeiden mukaan.

Koira Kehäkuntoon akatemian yrittäjä Elina Nuutinen tekee hakukoneoptimointia läppärin ääressä koira sylissä, tarkoituksena Google-näkyvyyden parantaminen.

”Olen Elina, eläinfysioterapeutti ja yrittäjä Rantasalmelta. Koira Kehäkuntoon Akatemiassa valmennan koiransa hyvinvointia arvostavia näyttelyharrastajia saavuttamaan onnistumisia näyttelykehässä. Yritykseni toimii pääosin verkossa, joten sekä Google-näkyvyys että somenäkyvyys vaikuttavat suuresti siihen, miten yritykseni menestyy.

Olen käynyt paljon eri valmennuksissa ja niissä on kerrottu hakukoneoptimoinnin merkityksestä Google-näkyvyyteen. Valmennuksissa olen saanut hakukoneoptimoinnista kuitenkin vain pintaraapaisun, enkä ole ymmärtänyt, miten sitä konkreettisesti tehdään. Koin, että asia on otettava haltuun, mutta en edes tiennyt, mistä lähtisin tietoa hakemaan.

Murumedian SisältöSankari-valmennus tupsahti eteeni juuri kuin tilauksesta. Valmennuksen aiheet olivat juuri niitä, joita koin tarvitsevani ja mihin halusin panostaa seuraavaksi. Lähdin epäröimättä mukaan.

SisältöSankari-valmennus tuotti nopeasti konkreettisia tuloksia

Sain Marilta tosi käytännönläheiset neuvot hakukoneoptimointiin, ja selkeiden ohjeiden kanssa sitä oli helppo lähteä itse tekemään Koira Kehäkuntoon Akatemian kotisivuille. Ajatustyötä se toki vaati paljon.

Valmennuksesta on vasta pari kuukautta, ja olen jo nyt saanut konkreettisia tuloksia aikaan hakukoneoptimoinnilla. Nettisivujen ja blogiartikkelien Google-näkyvyys on noussut upeasti.

Monilla avainsanoilla Koira Kehäkuntoon Akatemia näkyy Googlen hakutuloksissa ensimmäisen sivun puolivälin paikkeilla, ja blogitekstini on noussut jo jopa kolmanneksi tärkeällä avainsanalla! Se on selkeä mittari siihen, että olen onnistunut.

Kynnys blogiartikkelien kirjoittamiseen madaltui

Toinen haasteeni liittyi blogin sisällöntuotantoon. Minulle kirjoittaminen on luontevaa, mutta en oikein tiennyt minkä tyyppistä sisältöä voisin blogiini tehdä. Minulla oli aika iso kynnys tehdä blogiartikkeleja, koska ajattelin, että niiden pitää olla tieteellisiä asiantuntijatekstejä.

Valmennus auttoi minua tekemään blogitekstejä rennommalla otteella, ja kynnys niiden tekemiseen madaltui. Ymmärsin, että voin ja minun kannattaa kirjoittaa blogitekstejä enemmän omien kokemuksieni ja näkemysteni pohjalta.

Vuorovaikutus somessa lisääntyi

Somen kanssa olin jo ennen valmennusta aika sinut, mutta toimin täysin mukavuusalueellani. Tiedostin, että jonkinlainen somesuunnitelma olisi hyvä olla, mutta sometekeminen oli kuitenkin rullaavaa, niin en ollut sellaista tehnyt.

SisältöSankari-valmennuksessa teimme somestrategian vuosikelloineen, ja mietimme, minkä verran mihinkin tavoitteeseen tähtäävää sisältöä Instagramiin tehdään. Otin somestrategian heti käyttöön, ja nyt olen huomannut, kuinka paljon vaivattomampaa somen tekeminen on.

Instagramissa olen valmennuksen jälkeen saanut luotua enemmän vuorovaikutusta. Se on ollut aiemmin aika vähäistä. Uskon, että päästessäni seuraajieni kanssa parempaan vuorovaikutukseen saan myös lisättyä heihin luottamusta.

Olen pyrkinyt somessa tuomaan entistä enemmän esiin omaa asiantuntijuuttani esimerkiksi opettavaisella ja informatiivisella sisällöllä. Toivoisin, että tuomalla itseäni yrittäjänä enemmän esille tulisin helpommin lähestyttäväksi potentiaalisille asiakkaille.

Tulokset Google-näkyvyydessä innostavat jatkamaan hakukoneoptimointia

SisältöSankari-valmennuksessa sain hyvät eväät sisällöntuotantoon, niin kotisivutekstien, blogiartikkelien kuin sosiaalisen median osalta. Asiat tuli käytyä läpi yksilöllisesti oman yritykseni näkökulmasta.
Hyvät tulokset, kuten Google-näkyvyyden parantaminen, ovat innostaneet jatkamaan hakukoneoptimointia edelleen.”

Elina Nuutinen
Yrittäjä, eläinfysioterapeutti
Koira Kehäkuntoon Akatemia ja Aniforma

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top