Yrityskuvaus – rakenna brändiäsi valokuvilla!

Tarvitseeko yrityksesi uudet kuvat verkkosivuille? Olisiko aika päivittää henkilöstökuvat? Tunnetko ainaista tuskaa sosiaalisen median kuvien kanssa? Olisiko somekuvapankki vastaus tähän ongelmaan?

Murumedia tekee yrityskuvausta Etelä-Savossa ja Etelä-Karjalassa.

Murumedian yrittäjä Mari Rossi valokuvaus
Murumedia valokuvien valinta asiakkaan kanssa

Murumedia tarjoaa valokuvausta yrityksille rennolla otteella. Tulemme kuvaamaan yrityksesi toimitiloihin, jossa kuvat voidaan ottaa vaikka työn äärellä.


Murumedia tarjoaa valokuvauspalveluja myös yksityishenkilöille. Otamme muun muassa luonnollisia ja kauniita lapsi-, perhe-, rippi- ja ylioppilaskuvia toivomassasi miljöössä tai vaikka kotonasi!

Valokuvaamme Itä-Savon alueella (Savonlinna, Sulkava, Rantasalmi, Juva) sekä satunnaisesti muualla Etelä-Savossa ja Etelä-Karjalassa. Ota yhteyttä ja varaa oma aikasi!

Potrettikuvaukset miljöössä

Jännittääkö valokuvaus? Inhoatko pönötystä kameran edessä?

Murumedia tarjoaa aivan muuta kuin poskia kuumottavia studiovaloja. Tehdään valokuvaustuokiosta hauskaa! Mennään toivomaasi paikkaan – hevostallille, metsään, niitylle tai vaikka omalle mökillesi, ja huomaat, että Sinustakin kuoriutuu oman elämäsi huippumalli!

Murumedian palveluihin kuuluvat esim. lapsi- ja perhekuvat sekä rippi-, ylioppilas- ja hääkuvapotretit.

Monesti rennoin paikka kuvaukselle on kotona. Esimerkiksi 1-vuotiskuvaus omalla pihallanne voi olla paras vaihtoehto. Kun taaperolla riittää mielekästä puuhaa, sujuu valokuvaus leikkien lomassa nauraen.


Päästetään yhdessä mielikuvitus valloilleen ja etsitään juuri Sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva miljöö!

Murumedia tarjoaa valokuvauspalveluja Itä- ja Etelä-Savon alueella sekä Etelä-Karjalassa. Katso hinnastomme täältä!

Henkilöstökuvat yrityksenne tiloissa

Edustavat henkilöstökuvat herättävät asiakkaissa luottamusta ja tuovat yrityksesi henkilöstön lähemmäs asiakasta. Asiakkaan on helpompi ja luontevampi ottaa yhteyttä työntekijöihin, kun yrityksesi verkkosivuilla on ammattimaisesti tuotetut henkilöstökuvat.

Yrityskuvaus tapahtuu yrityksenne omissa tiloissa. Kuvista tulee aitoja ja luonnollisia, kun ne otetaan vaikkapa työn touhussa.

Murumedian kuvauksissa ei tarvitse pönöttää, vaan kuvat otetaan rennosti ja stressittömästi hyvällä fiiliksellä ja tekemisen meiningillä! Halutessanne voimme käyttää myös yrityksenne seinäpintoja kuvaustaustoina.

Somekuvapankki yrityksellesi

Sosiaalisen median päivityksiä varten yritykselläsi kannattaa olla somekuvapankki. Näin Sinun ei tarvitse joka kerta somepostausta tehdessäsi tuskailla, mistä saat laadukkaan kuvan julkaisuun.

Hyvät somekuvat ovat yrityksesi visuaalisen ilmeen mukaisia, laadukkaita, erottuvat joukosta ja herättävät mielenkiinnon somessa. Ne ilmentävät brändi-identiteettiäsi ja puhuttelevat kohderyhmääsi.

Kuvat otetaan miljöössä tai toimitiloissasi. Ennen kuvauspäivää mietitään yhdessä, millaisiin somepostauksiin mahdollisesti tulet tarvitsemaan kuvia. Esimerkiksi asiantuntijabrändin luomiseen tarvitset itsestäsi kuvia monissa eri asennoissa, vaatteissa ja lokaatioissa.

Kun kuvat otetaan kerralla purkkiin, säästyy Sinulta roimasti aikaa ja resursseja jatkossa sosiaalisen median postauksia luodessasi!

Murumedia Mari valokuvaus

Yrityskuvaus on tärkeä osa mielikuvien luontia

Yrityksen verkkosivuilla valokuvilla on valtava rooli. Vanhat tai huonolaatuiset kuvat tekevät herkästi verkkosivuista tunkkaiset tai vanhanaikaiset. Tämä heijastuu koko yrityksesi brändi-ilmeeseen.

On tärkeää, että valokuvat tukevat yrityksesi visuaalista ilmettä. Yrityskuvaus suunnitellaan ja toteutetaan niin, että kuvat sopivat muuhun brändi-ilmeeseen. Yhtenäinen ilme saa yrityksesi näyttämään ammattimaiselta ja herättää asiakkaissasi luottamusta.

Yritysmaailmassa niin valokuvauksen kuin muunkin sisällöntuotannon lähtökohtana on kohderyhmien ja ostajapersoonien tunnistaminen sekä tavoitteiden asettaminen.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi ilmaiseen valokuvauksen suunnittelupalaveriin, joka ei vielä sido sinua mihinkään!

Tutustu Murumedian valokuvausgalleriaan Facebookissa!

Laadukkaat kuvat herättävät luottamusta!

LinkedIn-icon
Instagram-icon
Scroll to Top